SV Heerhugowaard

Heerhugowaard

SV Olympia heeft, om de leden de mogelijkheid te geven om 100 meter te gaan schieten, banen gehuurd bij SV Heerhugowaard.

Leden die dat graag willen gaan doen kunnen bij de balie van SV Olympia, tegen betaling van € 25,- borg, een pasje vragen. Deze pas moet worden getoond bij SV Heerhugowaard als ze daar willen schieten.
Per persoon wordt maximaal één pas verstrekt voor een periode van twee weken. Daarna moet de pas weer worden ingeleveren bij de balie van SV Olympia. De borg wordt bij inleveren van de pas weer geretourneerd. Er zijn 2 passen beschikbaar en bij langer gebruik dan twee weken, wordt er € 5,- per week in rekening gebracht. Dit doen wij om ook andere schutters de kans te geven om van deze 100 meter baan gebruik te kunnen maken.

Baangebruik SV Heerhugowaard
Borg pasje •  € 25,- / 2 weken
Elke week extra • € 5,- / week

Openingstijden SV Heerhugowaard
maandag 20:00 – 23:00 uur
dinsdag 20:00 – 23:00 uur
woensdag gesloten
donderdag 20:00 – 23:00 uur
vrijdag 20:00 – 23:00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Vrijdag is de rustigste dag qua schutters bij SV de Heerhugowaard.